Design:
Tworzenie stron WWW

3 priežastys, kodėl šio rūšies alkoholio turime ieškoti kosmetikos priemonėse

3 priežastys, kodėl šio rūšies alkoholio turime ieškoti kosmetikos priemonėse

Dažniausiai paglvojus apie alkoholį prieš akis iškyla svaigieji gėrimai, tačiau pagal cheminį grupavimą, jie tėra maža dalis iš alkoholių grupės. Prie alkoholių grupės priskiriamas ir mums gerai žinomas glicerinas, kuris ant kūno priežiūros priemonių pakuočių gali būti pavadintu ir glireroliu, 1,2,3-propantriolių, 1,2,3-trihidroksipropanu ar tiesiog dirbtiniu saldikliu E422. Kuo kosmetikoje esantis glicerinas naudingas?

·         Skatina odos ląstelių brendimą ir tuo pačiu spartina nedidelių žaizdelių ir odos pažeidimų gijimą.

·         Palaiko vandens balansą odoje neleisdamas jai perdžiūti, taip pat sulaiko drėgmę odoje.

·         Gerina odos išvaizdą: lygina odą, suteikia jau sveikesnę išvaizdą

Glicerinas, patekęs ant odos ar plauko pritraukia vandens molekules ir sukuria apsauginę plėvelę. Dėl šios priežasties gryno glicerino naudoti nepatartina, nes tuomet jis pritauks drėgmę iš odos ar plauko, taip juos sausindamas, o ne saugodamas ir drėkindamas. Vadinasi – glicerinas puiki kūno priežiūros priemonių sudėtinė dalis, papildanti kitų sudėtinių dalių savybes. Jo rasite daugybėje mūsų parduodamų produktų bei mūsų asortimeto naujienoje – plaukų kaukėje, kurios aprašymą rasite čia.